sbb-adwolves-erkend-leerbedrijf

AdWolves is nu erkend leerbedrijf voor Online Marketing

Met trots melden wij dat we door het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) zijn erkend als leerbedrijf voor de marketing en communicatie gerichte opleidingen. De keuze om erkend leerbedrijf te worden ligt in lijn met de groei die we meemaken en biedt ons de mogelijkheid om een stageplaats te bieden aan MBO-studenten.

Online Marketing stage

Nu wij de erkenning binnen hebben gaan we ons voorbereiden en streven we ernaar om vanaf 2020 een interessante en waardevolle online marketing stage te kunnen bieden. De stageplaats zal plaatsvinden in een dynamische omgeving op het kantoor die we delen met Internetbureau Antum, waar we in een jong team met gevarieerde specialiteiten dagelijks bedrijven online verder helpen.

Stage lopen?

Gek van het internet en op zoek naar een online marketing stage waar je je onder andere bezig gaat houden met zoekmachine adverteren en Social Media adverteren? Hou onze website in de gaten. We verwachten vanaf eind 2019 de eerste vacature open te kunnen zetten!

About the Author: Kes van Ommen

Met 20+ jaar ervaring in alle online marketing disciplines bij onder andere Center Parcs en Jaarbeurs legt Kes met hedendaagse technieken de digitale connectie tussen bedrijven en hun doelgroep.

Hulp nodig van één van onze specialisten?

Besteed je tijd nuttig en leg je uitdaging nu aan ons voor. We helpen je binnen 1 werkdag verder.