Google Partner AdWolves

AdWolves is sinds vandaag officieel Google Partner met Badge. Een erkenning van Google die bedrijven met trots kunnen dragen. Maar wat houdt het precies in?

Wat is de Google Partner Badge?

De Google Partner badge is een erkenning die Google geeft aan (online) marketingbureau’s die op verschillende gebieden excelleren in Google Ads, voorheen Google AdWords. Zo moeten zij naast bewezen over expertise te beschikken een bepaald totaalbedrag aan Google Ads besteden, werken met door Google gecertificeerd personeel, omzet realiseren voor klanten en moet het eigen manageraccount groeien. Als laatst moet het Google Ads account van betreffend bureau een bepaalde leeftijd hebben.

Het nut van de Google Partner Badge

Bedrijven met de Google Partner Badge krijgen toegang tot evenementen en trainingen en beloningen van Google. Daarnaast mogen zij de Google Partner Badge meenemen in de communicatie van het bedrijf en kunnen zij dus aantonen dat er kwaliteit wordt geleverd bij het zoekmachine adverteren in Google. Als laatst kunnen Google Partners namens Google exclusieve kortingen bieden aan nieuwe klanten.

De voordelen voor onze klanten

Doordat we onszelf hebben bewezen en nu toegang krijgen tot trainingen en evenementen schuiven we onszelf nog meer naar voren in de markt. AdWolves zal er nog beter van worden en dit zal zich uitbetalen in nog betere resultaten voor onze huidige en nieuwe klanten.

Meer weten over onze vaardigheden? Bekijk eens onze referenties of certificeringen. Hulp nodig bij Google Ads of andere Online Marketing cases? Neem gerust contact met ons op via info@adwolves.nl

About the Author: Kes van Ommen

Met 20+ jaar ervaring in alle online marketing disciplines bij onder andere Center Parcs en Jaarbeurs legt Kes met hedendaagse technieken de digitale connectie tussen bedrijven en hun doelgroep.

Hulp nodig van één van onze specialisten?

Besteed je tijd nuttig en leg je uitdaging nu aan ons voor. We helpen je binnen 1 werkdag verder.