reclamebord sponsoren sponsor spirit adwolves

Sponsoring reclamebord bij vv Spirit

Met trots melden wij dat we sinds de IJsselderby afgelopen weekend (20 oktober 2018) tussen voetbalvereniging Spirit uit Ouderkerk aan den IJssel en DCV uit Krimpen aan den IJssel, een reclamebord hebben hangen bij het hoofdveld van vv Spirit. Voetbalvereniging Spirit is een amateurvereniging met meer dan duizend leden waar veel Ouderkerkers en Krimpenaren mee opgroeien. Voetbalvereniging Spirit is een voetbalclub die zich snel ontwikkelt. Zij hebben een jeugd speelt op een hoog niveau en staan aan de basis van de carrière van onder andere Stefan de Vrij en Ebi Smolarek. In 2013 is vv Spirit zelfs verkozen tot leukste amateurclub van Nederland!

Waarom we kiezen voor vv Spirit?

Voetbalvereniging Spirit is de lokale voetbalvereniging, daarnaast zijn we zelf ook in het wit-gele voetbaltenue opgegroeid. Spirit is verder een nette en populaire voetbalclub. Genoeg redenen voor ons om de club te sponsoren. Naast vv Spirit sponsorden we eerder al zaalvoetbalteam Greenwall, dat na zichzelf na twee jaar aansloot bij zaalvoetbalvereniging TPP.

Bekijk ook eens de andere sponsoringen door AdWolves. Wil je voetbalvereniging Spirit sponsoren? Ga dan naar de sponsorpagina van vv Spirit. Zoek je zelf een sponsor? Wij staan altijd open voor nieuwe sponsoringen. Neem gerust contact met ons op!

About the Author: Kes van Ommen

Met 20+ jaar ervaring in alle online marketing disciplines bij onder andere Center Parcs en Jaarbeurs legt Kes met hedendaagse technieken de digitale connectie tussen bedrijven en hun doelgroep.

Hulp nodig van één van onze specialisten?

Besteed je tijd nuttig en leg je uitdaging nu aan ons voor. We helpen je binnen 1 werkdag verder.