CRO – Conversie Optimalisatie

Haal meer resultaat uit jouw websitebezoekers dankzij conversie optimalisatie

Wat als 3% van je websitebezoekers klant wordt in plaats van 2%? We zorgen dat meer websitebezoekers klant worden met een doorlopend traject waarin wij analyses doen, optimalisaties testen en resultaten evalueren. Zo laten we de waarde per bezoek aan de website stijgen. Ofwel de zogeheten conversieratio.

Dezelfde bezoekers

Meer omzet

Meer omzet

Conversie optimalisatie

Met onze conversie optimalisatie dienst gaan we samen met jou op zoek naar manieren om het aantal conversies op jouw website te verhogen. Dit doen we door te kijken naar de gebruikerservaring en het gedrag van jouw bezoekers op de website.

Data analyseren en hypotheses opstellen

We beginnen met het verzamelen van data en inzichten door middel van tools als Google Analytics en heatmaps in HotJar. Op basis van deze data stellen we hypotheses op en bedenken we verschillende verbeterde testvarianten.

Testen en optimaliseren

Vervolgens testen we de varianten met A/B-tests en multivariate tests om de resultaten te meten en te analyseren. Op basis van deze resultaten optimaliseren we de website verder en zorgen we uiteindelijk voor een betere conversieratio.

Evalueren en monitoren

We evalueren en monitoren de resultaten. Op deze manier is de cirkel rond en zorgen we dat de conversies blijven stijgen en er steeds meer resultaat uit de website wordt behaald.

  • Met behulp van geavanceerde tools, waaronder heatmaps, zijn we in staat om het gedrag van jouw websitebezoekers grondig te analyseren.

  • Bij het opstellen van hypotheses streven we ernaar om deze zo concreet mogelijk te formuleren en waar mogelijk te voorzien van een verwachte opbrengststijging.

  • We hebben een team bestaande uit specialisten met verschillende disciplines zoals van online marketing, User Experience design en webdevelopment.

Tijd voor groei? Vraag een snelle prijsindicatie aan

Leg ons jouw doelstelling voor en we geven je binnen 1 werkdag een prijsindicatie. Valt dit binnen de verwachting? Dan plannen we een gesprek en leggen we de door ons ontwikkelde strategie voor om jouw doelstelling te kunnen behalen. Het is vervolgens aan jou of je een GO! wilt geven.

200+ bedrijven gingen je voor

Ontdek onze sterke prijs/kwaliteit verhouding

Eerder behaalde resultaten

Een greep uit onze cases

Sugru, product van HandyHero.

Rendement van 500%  in het eerste jaar na lancering

variant loodsenbouw

72% lagere kosten per offerte aanvraag

infosecurity belgie

Trade en bezoekers marketing Jaarbeurs