Datavisualisatie

Sneller en beter beslissen dankzij datavisualisatie

We visualiseren data uit verschillende bronnen om de online marketingprestaties van jouw bedrijf in kaart te brengen. De op maat gemaakte dashboards zijn toegankelijk als PDF-rapportage of live op elk apparaat te bekijken. Heldere visualisaties helpen bij het sneller en beter nemen van beslissingen.

Meer inzicht

Beter beslissen

Beter beslissen

Datavisualisatie

Met onze datavisualisatie zorgen we ervoor dat belangrijke data vanuit diverse bronnen zoals Social Media, de website en advertentieplatformen gekoppeld worden, zodat jij snel inzicht krijgt in de online prestaties van jouw bedrijf.

PDF en live-dashboards

Onze dashboards zijn niet alleen te gebruiken als overzichtelijke rapportages in PDF-formaat, maar kunnen ook live bekeken worden. Zo wordt het rapporteren aan belanghebbenden eenvoudig en simpel gehouden. Dankzij onze live-dashboards blijf je tijd en geld besparen die beter geïnvesteerd kunnen worden in concrete acties op basis van de gevisualiseerde data.

Dashboards op maat

Onze live-dashboards worden gebruikt door zowel ZZP-ers als internationale organisaties en worden op maat gemaakt. Zo kunnen ze zo efficiënt mogelijk worden ingezet bij het behalen van jouw online bedrijfsdoelstellingen.

  • Onze dashboards bieden zowel overzichtelijke samenvattingen als diepgaandere data. Ze bestaan uit meerdere pagina’s, efficiënt afgestemd op verschillende disciplines, kanalen, wensen en doelen.

  • Je krijgt real-time inzicht in de prestaties van onder andere jouw website, Social Media kanalen en online marketingcampagnes.

  • Je kunt de dashboards downloaden als PDF, online bekijken op elk apparaat en eenvoudig delen.

Tijd voor groei? Vraag een snelle prijsindicatie aan

Leg ons jouw doelstelling voor en we geven je binnen 1 werkdag een prijsindicatie. Valt dit binnen de verwachting? Dan plannen we een gesprek en leggen we de door ons ontwikkelde strategie voor om jouw doelstelling te kunnen behalen. Het is vervolgens aan jou of je een GO! wilt geven.

200+ bedrijven gingen je voor

Ontdek onze sterke prijs/kwaliteit verhouding

Eerder behaalde resultaten

Een greep uit onze cases

Sugru, product van HandyHero.

Rendement van 500%  in het eerste jaar na lancering

variant loodsenbouw

72% lagere kosten per offerte aanvraag

infosecurity belgie

Trade en bezoekers marketing Jaarbeurs