Display advertising

Vergroot het bereik onder jouw doelgroep met Display Advertising

Met Display Advertising bereik je de doelgroep op miljoenen websites en apps met uitgebreide targetingopties en lage kosten. Het kan bijdragen aan diverse bedrijfsdoelen, van het vergroten van de naamsbekendheid tot het genereren van meer leads.

Lage kosten

Groot bereik

Groot bereik

Display advertising

Display Advertising is één van de oudste online advertentiemethoden en is al jarenlang succesvol. Nieuwe technieken zorgen ervoor dat displays steeds efficiënter ingezet kunnen worden in de customer journey. Door het grote bereik van de displaynetwerken, bestaande uit apps en websites, is Display Advertising een uitstekende manier om de merkbekendheid te vergroten.

Groot bereik richting potentiële klanten

Display Advertising is een uitstekende manier om een groot bereik te genereren en een breed publiek te bereiken. De advertenties worden weergegeven op diverse websites en apps die zijn aangesloten bij het displaynetwerk, waardoor het potentieel bereik enorm is. Bovendien kunnen advertenties worden getoond aan mensen die mogelijk nog niet bekend zijn met het merk of product, maar wel tot de doelgroep behoren. Hierdoor kunnen nieuwe klanten worden bereikt en kan de merkbekendheid worden vergroot. Dankzij de mogelijkheid om advertenties aan te passen aan specifieke doelgroepen en interesses, kan Display Advertising zeer effectief zijn in het vergroten van het bereik en het aantrekken van nieuwe klanten.

Blijf in beeld bij geïnteresseerden

Display Advertising maakt het mogelijk om specifiek te adverteren naar mensen die interesse hebben getoond, zoals websitebezoekers, videobekijkers op YouTube of mensen met interactie op Social Media. Door het gebruik van retargeting kunnen advertenties gerichter en effectiever worden ingezet. Jouw bedrijf blijft langer in beeld en warm onder de doelgroep wat kan leiden tot hogere conversies en een beter rendement op de investering.

  • Bereik jouw doelgroep 24/7 op miljoenen websites en apps, ongeacht het apparaat. Of het nu smartphones, tablets of smart-tv’s zijn.

  • Geschikt voor elk doel, of het nu gaat om het creëren van meer zichtbaarheid en merkherkenning, het aantrekken van nieuwe potentiële klanten naar de site of het genereren van leads.

  • De lage kosten dankzij het grote advertentienetwerk, maken het een perfect kanaal om een groot publiek te bereiken en veel potentiële klanten naar de site te halen.

Tijd voor groei? Vraag een snelle prijsindicatie aan

Leg ons jouw doelstelling voor en we geven je binnen 1 werkdag een prijsindicatie. Valt dit binnen de verwachting? Dan plannen we een gesprek en leggen we de door ons ontwikkelde strategie voor om jouw doelstelling te kunnen behalen. Het is vervolgens aan jou of je een GO! wilt geven.

200+ bedrijven gingen je voor

Ontdek onze sterke prijs/kwaliteit verhouding

Eerder behaalde resultaten

Een greep uit onze cases

Sugru, product van HandyHero.

Rendement van 500%  in het eerste jaar na lancering

variant loodsenbouw

72% lagere kosten per offerte aanvraag

infosecurity belgie

Trade en bezoekers marketing Jaarbeurs