Google Analytics Specialisten

Maak websitegedrag inzichtelijk met Google Analytics 4

Google Analytics 4 biedt de mogelijkheid om zoveel mogelijk relevante data inzichtelijk te maken. En meten is weten. Deze waardevolle data geeft je de handvatten om jouw website te optimaliseren en zo meer resultaat uit jouw website te halen.

Bezoekersgedrag meten

Ervaring optimaliseren

Ervaring optimaliseren

Google Analytics 4

Met Google Analytics kun je het verkeer op jouw website meten en analyseren om inzicht te krijgen in hoe gebruikers jouw website gebruiken. Je kunt informatie verzamelen over het aantal bezoekers, de locatie van bezoekers, de pagina’s die zij bezoeken, hoe lang ze op de site blijven, en meer. Deze informatie kan worden gebruikt om de website-ervaring te optimaliseren en de prestaties van de website te verbeteren.

Enhanced E-commerce tracking voor webshops

Heb je een webshop en wil je maximaal inzicht in de prestaties? Dan is enhanced e-commerce tracking de oplossing. Enhanced e-commerce tracking in Google Analytics biedt webshops diepgaande analyses van de interacties van gebruikers met hun webshop. Het stelt je in staat om het volledige pad van de gebruiker te volgen en gerichte verbeteringen door te voeren om de conversie en omzet te verhogen. Dit maakt het een krachtig hulpmiddel voor het meten en optimaliseren van de e-commerceactiviteiten van webshops.

Bezoekersgedrag visualiseren

Van geavanceerde (micro)conversiemetingen, uitgebreide e-commercerapporten tot cross-domain tracking, vrijwel alle data die bijdragen aan de verbetering van de websiteprestaties kunnen we inzichtelijk maken. Met behulp van onze datavisualisatie dienst kunnen we deze data visueel en inzichtelijk maken, waardoor snellere rapportage en strategische beslissingen mogelijk zijn. Bovendien kunnen we koppelingen maken met externe software en tools binnen jouw bedrijfsorganisatie.

  • Ontdek wie jouw websitebezoekers zijn, hoe ze op je site komen en waar ze naar zoeken. Analyseer de betrokkenheid van de bezoekers met jouw diensten, producten of artikelen en gebruik de data om de website te optimaliseren.

  • Monitor de lange-termijn ontwikkelingen van jouw websiteprestaties op het gebied van onder andere vindbaarheid, snelheid, betrokkenheid en natuurlijk de opbrengsten.

  • Analyseer het pad die bezoekers doorlopen op de website en gebruik de data om de salesfunnel te verbeteren.

Tijd voor groei? Vraag een snelle prijsindicatie aan

Leg ons jouw doelstelling voor en we geven je binnen 1 werkdag een prijsindicatie. Valt dit binnen de verwachting? Dan plannen we een gesprek en leggen we de door ons ontwikkelde strategie voor om jouw doelstelling te kunnen behalen. Het is vervolgens aan jou of je een GO! wilt geven.

200+ bedrijven gingen je voor

Ontdek onze sterke prijs/kwaliteit verhouding

Eerder behaalde resultaten

Een greep uit onze cases

Sugru, product van HandyHero.

Rendement van 500%  in het eerste jaar na lancering

variant loodsenbouw

72% lagere kosten per offerte aanvraag

infosecurity belgie

Trade en bezoekers marketing Jaarbeurs