Google Shopping Advertising

Meer webshopverkopen met Google Shopping

Wij verzorgen het complete traject voor Google Shopping campagnes, van opzet tot optimalisatie. Ook kunnen we helpen bij automatiseringen en koppelingen met externe partijen, om jouw e-commerce business op effectieve wijze te kunnen opschalen.

E-commerce business

Opschalen

Opschalen

Google Shopping adverteren

Adverteren in Google Shopping is een effectief middel voor e-commerce bedrijven om extra omzet uit de webshop te halen. Google Shopping-advertenties worden weergegeven op de zoekresultatenpagina’s van Google en op het Google Shopping-tabblad. Deze advertenties bevatten meestal afbeeldingen van het product, de prijs en de naam van de verkoper. Wanneer een gebruiker op de advertentie klikt, wordt hij of zij direct naar de webshop geleid waar het product kan worden gekocht. Doordat de gebruiker het product en de prijs al hebben gezien, is vrijwel elke bezoeker die via de advertentie binnenkomt een potentiële klant.

Wij laten webshops groeien

Wij bieden ook opties om jouw e-commerce business uit te breiden naar andere marktplaatsen, platformen en advertentienetwerken, door middel van tools zoals Channable. Bovendien kunnen wij automatiseringen realiseren van het boekhoudprogramma tot aan e-fulfilment. Klaar om jouw e-commerce business een boost te geven?

  • Wij helpen bij het opzetten van een productfeed en zullen deze vervolgens optimaliseren zodat het Google Shopping netwerk van de beste data wordt voorzien

  • We zorgen dat alles meetbaar is middels enhanced e-commerce tracking en sturen de campagnes op basis van rendementsdoelstellingen. Hierbij houden we rekening met alle commerciële aspecten en werken naar het punt dat de campagnes een sterke, consistente cashflow genereren.

  • Wij kunnen je helpen met het automatiseren van processen en het koppelen van jouw e-commerce platform met externe tools en software, zoals boekhoudprogramma’s of transportbedrijven.

psychologie marketing strategie

Snel een prijsindicatie? Daag ons nu uit!

Leg ons nu jouw doelstelling voor en wij zullen binnen 1 werkdag een heldere prijsindicatie geven. Valt dit binnen de verwachting? Dan plannen we een kennismakingsgesprek waarin we de strategie en aanpak voorleggen. Je bent vervolgens vrij om een GO! te geven.

200+ bedrijven gingen je voor

Ontdek onze sterke prijs/kwaliteit verhouding

Eerder behaalde resultaten

Een greep uit onze cases

Sugru, product van HandyHero.

Rendement van 500%  in het eerste jaar na lancering

variant loodsenbouw

72% lagere kosten per offerte aanvraag

infosecurity belgie

Trade en bezoekers marketing Jaarbeurs