GTM – Google Tag Manager

Maximaliseer datametingen met Google Tag Manager

Data is het nieuwe goud. Door maximaal te meten en de data nuttig in te zetten, vergroot je de kans op online succes. Voor elke website, webshop of app hebben we toepassingen waarmee we vrijwel alles inzichtelijk krijgen in diverse analysetools als Google Analytics.

Meer data en inzichten

Betere besluitvorming

Betere besluitvorming

Google Tag Manager

Als je je business online verder wilt ontwikkelen, maak je gegronde keuzes op basis van verkregen data. Google Tag Manager zorgt ervoor dat deze data vollediger, inhoudelijker en waardevoller wordt gemaakt. Hierdoor kun je alle waardevolle acties op je website of in je app meetbaar maken. Deze waardevolle data kan voor allerlei doeleinden en belanghebbenden gebruikt worden. Wij kunnen de datametingen naar het volgende niveau brengen zodat je de volgende stap zet naar online succes.

  • Maak inzichtelijk wat relevant is. Van winkelwagenwaarden, tot het starten van een chat, een klik op het telefoonnummer of de populariteit van een auteur. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Met maximale dataverzameling leg je de basis voor het online succes van jouw bedrijf. We bepalen welke KPI’s (Kritische Prestatie Indicatoren) voor jouw bedrijf en belanghebbenden relevant is en stellen vervolgens een meetplan op.

  • Gebruik de data voor geavanceerde rapportages, de besluitvorming of als input voor Machine Learning of Artificial Intelligence.

psychologie marketing strategie

Snel een prijsindicatie? Daag ons nu uit!

Leg ons nu jouw doelstelling voor en wij zullen binnen 1 werkdag een heldere prijsindicatie geven. Valt dit binnen de verwachting? Dan plannen we een kennismakingsgesprek waarin we de strategie en aanpak voorleggen. Je bent vervolgens vrij om een GO! te geven.

200+ bedrijven gingen je voor

Ontdek onze sterke prijs/kwaliteit verhouding

Eerder behaalde resultaten

Een greep uit onze cases

Sugru, product van HandyHero.

Rendement van 500%  in het eerste jaar na lancering

variant loodsenbouw

72% lagere kosten per offerte aanvraag

infosecurity belgie

Trade en bezoekers marketing Jaarbeurs