Video advertising

Trek de aandacht en maak impact op jouw doelgroep

Videomarketing biedt creatieve mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken en bij te dragen aan bedrijfsdoelstellingen. Van naamsbekendheid tot personeelswerving, wij helpen bij het ontwikkelen van een succesvolle videomarketingstrategie.

Groot bereik

Duurzame impact

Duurzame impact

Video marketing

Om daadwerkelijk impact te maken met video’s is het van groot belang om deze onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep. Een effectieve en snelle manier om dit te realiseren is door middel van videocampagnes. Deze campagnes kunnen variëren van een eenvoudige eenmalige promotie van een bedrijfsvideo tot complexe datagedreven campagnes.

Video marketing strategie

Als online marketing bureau begrijpen wij hoe belangrijk het is om de juiste strategie te hanteren bij het adverteren van video’s. Daarom bieden wij onze expertise aan om samen met jou een succesvolle videocampagne op te zetten. Of het nu gaat om het promoten van een nieuw product of evenement, het vergroten van je naamsbekendheid, het verhogen van je omzet of personeelswerving. Wij denken graag met je mee.

Advies voor videomarketing nodig?

Heb je al een idee voor een videocampagne of een concrete case? Laat het ons weten en wij voorzien je vrijblijvend en kosteloos van advies. Samen zorgen we ervoor dat jouw video’s de aandacht krijgen die ze verdienen en je doelen worden bereikt.

  • De videostrategie wordt afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen. Van employer branding voor personeelswerving, tot leadgeneratie en remarketing.

  • Videocampagnes kunnen doelgericht op de juiste doelgroep(segmenten) worden getarget en de kosten voor video advertising liggen relatief laag.

  • Samen met onze videopartners bieden wij creatieve oplossingen voor het maken van videocontent. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technologieën, zoals AI-videosoftware en gyroscopische videodrones om jouw video’s naar een hoger niveau te tillen.

Tijd voor groei? Vraag een snelle prijsindicatie aan

Leg ons jouw doelstelling voor en we geven je binnen 1 werkdag een prijsindicatie. Valt dit binnen de verwachting? Dan plannen we een gesprek en leggen we de door ons ontwikkelde strategie voor om jouw doelstelling te kunnen behalen. Het is vervolgens aan jou of je een GO! wilt geven.

200+ bedrijven gingen je voor

Ontdek onze sterke prijs/kwaliteit verhouding

Eerder behaalde resultaten

Een greep uit onze cases

Sugru, product van HandyHero.

Rendement van 500%  in het eerste jaar na lancering

variant loodsenbouw

72% lagere kosten per offerte aanvraag

infosecurity belgie

Trade en bezoekers marketing Jaarbeurs