Google Adverteren uitbesteden

Minder budget en tijdverspilling, meer omzet en rendement

Met Google Ads uitbesteden voorkom je  30-80% budgetverspilling en behaal je veel betere resultaten op de lange termijn. We hebben veel voorbeelden waarin we het rendement van Google Ads flink hebben laten groeien nadat klanten deze zelf in beheer hadden.

Onze ervaren specialisten zorgen voor een

Hoger rendement

Google Ads uitbesteden

Je hebt geïnvesteerd in een gloednieuwe website. Er komen nu te weinig bezoekers op waardoor hij te weinig omzet oplevert. Of je hebt een goedlopende website en zoekt nieuwe kansen voor meer online groei. Wat jouw vraagstuk ook is, door te adverteren in Google krijg je meer potentiële klanten op de website.

Het Adverteren in Google Ads is de populairste methode om online te adverteren. Veruit de meeste mensen zoeken op het internet in Google naar een product of dienst voor zij het afnemen. Door jouw advertentie bovenaan de zoekresultaten in Google te plaatsen middels een uitgebreide advertentie, bereik je de juiste mensen op het juiste moment.

Om Google Ads goed te laten renderen wordt er veel achter de schermen gedaan. Het is een topsport op diverse vlakken van data tot strategie tussen jouw en je concurrenten. Goede rendementen behaal je door Google Ads uit te besteden en op deze manier een ervaren specialist aan jouw zijde te nemen.

  • Campagnemanagement volledig ontzorgd. Altijd vooraan in de race tegen concurrenten en updates direct doorgevoerd in het account.

  • Periodieke evaluatie van de campagnestrategie met onder andere concurrentie- en trendanalyses.

  • 24/7 monitoring van diverse campagne- en website elementen door onder andere scripts en betaalde software.

  • Bewezen een flink lagere budgetverspilling en op de lange termijn flink betere resultaten.

Wat kost adverteren op google?

Hoeveel u betaalt per klik hangt af van verschillende factoren af zoals de hoeveelheid concurrentie op betreffend zoekwoord en de kwaliteit van je website. De kosten zijn echter altijd op zo’n niveau dat degene die erop adverteren genoeg winst maken. Het is een eigen markt met vraag en aanbod. Als een woord te duur is adverteren er minder bedrijven op waardoor de prijs weer daalt. Benieuwd hoeveel de voor jou interessante zoekwoorden kosten? Vraag het ons gerust.

Google Ads uitbesteden aan onze gecertificeerde specialisten?

We vinden het erg belangrijk dat de advertenties die we voor jouw bedrijf plaatsen een goede rendement opleveren. Wij hebben ons bewezen door de Google Partner Badge te verdienen. Om de kwaliteit te blijven garanderen werken we alleen met Google-gecertificeerd personeel. Ons personeel dient minimaal in het bezit te zijn van de Google AdWords Fundementals, Google AdWords Search en Google Analytics certificaten.

Een hoger rendement door Google Ads uit te besteden

De actieve online-markt, concurrenten, ontwikkelingen en zoektrends zorgen er voor dat online-marketing nooit stil staat. Door campagnes actief te beheren kunnen onnodige kosten worden bespaard en een veel beter rendement worden behaald. Elke bezoeker brengt honderden gegevens met zich mee. Door met de markt mee te bewegen en je online strategie beter op de doelgroep af te stemmen kunnen er met constante optimalisaties steeds betere resultaten worden behaald.

Tijd voor groei? Vraag een snelle prijsindicatie aan

Leg ons jouw doelstelling voor en we geven je binnen 1 werkdag een prijsindicatie. Valt dit binnen de verwachting? Dan plannen we een gesprek en leggen we de door ons ontwikkelde strategie voor om jouw doelstelling te kunnen behalen. Het is vervolgens aan jou of je een GO! wilt geven.

200+ bedrijven gingen je voor

Ontdek onze sterke prijs/kwaliteit verhouding

Eerder behaalde resultaten

Een greep uit onze cases

Sugru, product van HandyHero.

Rendement van 500%  in het eerste jaar na lancering

variant loodsenbouw

72% lagere kosten per offerte aanvraag

infosecurity belgie

Trade en bezoekers marketing Jaarbeurs