Even voorstellen..

Ik ben Kes van Ommen, oprichter van AdWolves. Met een brede internetkennis, een passie voor ondernemen en bijna 20 jaar ervaring op het internet help ik de digitale connectie te optimaliseren tussen bedrijven en hun doelgroep. Ondernemers verder helpen is wat ik doe. Vanaf 2016 heb ik de focus gericht op online marketing onder de handelsnaam AdWolves.

2004 – Het begin: websites coderen

Vanaf mijn 13e jaar, het jaar dat ik voor het eerst het internet op ging, begon ik codes van websites aan te passen waarna ik vervolgens al snel leerde om zelf websites te maken met HTML/CSS codes. In een leeg kladblok bestand typte ik een website uit en leerde ik vervolgens om het CMS van WordPress te implementeren zodat de website door iedereen beheerd konden worden.

2013 – Inschrijven bij de KVK

Negen jaar na mijn eerste duik in de codes besloot ik me in 2013, naast mijn studie Digital Media Design op het Grafisch Lyceum in Rotterdam, “Cold Turkey” in te schrijven bij de KVK. Het was een sprong in het diepe die me in korte tijd veel kennis opleverde.

2014 – Afstuderen MBO en van webdesign naar Online Marketing

Tijdens het realiseren van websites leerde ik het vak online marketing aan en richtte ik een webshop op om de nieuwe vaardigheden in de praktijk te testen. Ook tijdens (afstudeer)stages bij Buro Zero, Center Parcs en Jaarbeurs heb ik het vak van online marketing in de praktijk mee mogen maken en heb ik waardevolle ervaringen op gedaan. Op deze momenten kwam ik er ook achter dat online marketing me meer trok dan het realiseren van websites.

2016 – Inschrijven handelsnaam AdWolves en focus op online marketing

Tijdens mijn één na laatste leerjaar op de opleiding Business & Retail Management besloot ik de webshop te verkopen, het maken van websites te op een laag pitje te zetten en de handelsnaam AdWolves in te schrijven om de focus volledig op online marketing te gooien.

reclamebord sponsoren sponsor spirit adwolves

2018 – Afstuderen HBO en fulltime voor AdWolves

Het doel was om na het afstuderen in 2018 direct fulltime voor AdWolves te kunnen gaan, en dat is gelukt. Naast mijn diploma heb ik in het afstudeerjaar de Google Partner Badge binnengehaald waardoor AdWolves een officiële Google Partner is geworden. Verder had ik als persoon op elke specialisatie binnen Google Ads tijdens mijn studie de bijbehorende certificaten in bezit gekregen en behaal ik deze elk jaar opnieuw om kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Als laatst is AdWolves een Erkend leerbedrijf.

2021 – Inschakelen freelancers

Vanaf 2021 zijn we voor het eerst begonnen diverse werkzaamheden uit te besteden. Voor het advertising team hebben we nu een aantal jaar vaste freelancers. Voor website- of contentgerelateerde opdrachten schakelen we op ad-hoc basis vaste freelancers in.

2023 – Nieuw kantoor en het eerste personeelslid

AdWolves is tot nu toe elk jaar op elk vlak sterk gegroeid met een groot aantal vaste en duurzame zakelijke relaties. Door een sterke waarde te bieden, onze nuchterheid uit de polder, eerlijkheid, transparantie en het niet te beroerd zijn om “de extra mile te lopen” voor onze klanten, groeit AdWolves op gezonde wijze. Begin 2023 zijn we samen met Internetbureau Antum in ons nieuwe gedeelde kantoor in Krimpen aan den IJssel getrokken. Dat zelfde jaar verwachten we het team uit te breiden met, naast freelancers, de eerste FTE-er.

adwolves kantoor krimpen aan den ijssel

Mijn doel is nu om AdWolves verder op te gaan bouwen.

Kes van Ommen

Kes van Ommen

Hulp nodig bij jouw internetvraagstukken?

Neem contact op met kvanommen@adwolves.nl

of voeg mij toe op LinkedIn: linkedin.com/in/kesvanommen/

Diploma’s

  • MBO – Digital Media Design
  • HBO – Business & Retail Management

Certificaten

  • Google Ads Display-ceritificering
  • Google Ads Apps-certificering
  • Google Ads Mobile-ceriticering
  • Google Ads Search-certificering
  • Google Ads Shopping-certificering
  • Google Ads Video-certificering
  • Google Analytics-certificering