Over ons

Over ons

We groeien hard dankzij het woord van onze gewaardeerde klanten.

Over ons2023-07-28T10:23:41+02:00
Best solutions

Meer klanten? AdWolves jaagt op Leads!

AdWolves voorziet in de behoefte van bedrijven om meer uit het internet te gaan halen, maar door een gebrek aan werkcapaciteit of kennis niet in staat zijn dit te realiseren. Wij faciliteren de online marketing en voorzien hiermee in de behoeften van onze klanten. We zien onszelf als connectie tussen jouw bedrijf en de digitale markt op een positie waar wij je de kennis van de grote bureaus kunnen bieden, voor een lager tarief.

  • Eerlijk en transparant met de Rotterdamse Mentaliteit. Klantbelang voorop. Sta je met een zak geld voor de deur, maar vinden wij het risico te hoog? Dan zeggen we dat gewoon eerlijk.

  • Erkende en gecertificeerde marketing geeks. Vol passie gaan we voor het maximale resultaat voor onze klanten. Door jaarlijks alle certificaten, van app-, tot video- en e-commercecampagnes, opnieuw te behalen is onze kennis altijd op peil.

  • We groeien hard dankzij het woord van onze gewaardeerde klanten. Dat zegt meer dan 1000 woorden.

adwolves kantoor krimpen aan den ijssel
reclamebord sponsoren sponsor spirit adwolves

Vertrouwd door 200+ bedrijven uit de randstad, en daarbuiten..

Ontmoet de specialisten van AdWolves

Een gekwalificeerd team die jouw business online laat groeien

Vol passie brengen we jouw campagnes elke dag weer een stap vooruit en zorgen we dat je de razendsnelle ontwikkelingen bij blijft!

kes van ommen adwolves

Kes

cheddy van ommen adwolves

Cheddy

Melvin

Jij?

werken@adwolves.nl

Certificeringen

Actuele certificeringen die we allemaal jaarlijks opnieuw moeten behalen om ons Google Partner badge te kunnen behouden.

Google Ads Search-certificering
Certificering voor Shopping-advertenties
Google Ads Video-certificering
Certificering voor Google Ads-apps

Sponsoringen

Hier en daar dragen we ons steentje bij aan lokale initiatieven.

VoetbalJournaal Lek & IJssel2023-07-19T06:22:24+02:00

Al een aantal jaren dragen we een steentje bij aan de gratis voetbalkrant VoetbalJournaal in de regio Lek & IJssel. Deze krant ligt bij voetbalverenigingen en voorziet in allerlei leuke regionale voetbalnieuws.

Zaalvoetbalteam Greenwall2023-07-19T06:12:44+02:00

Vanaf 2014 sponsorden wij Greenwall met complete tenue’s. Greenwall speelde in competitieverband in Capelle aan den IJssel en deed daarnaast mee aan diverse toernooien in de regio.  De tenue’s werden verder ook recreatief gebruikt door diverse zaalvoetbalteams bij wedstrijden in MFG de Drie Maenen in Ouderkerk aan den IJssel. Na twee jaar is het team opgegaan in zaalvoetbalvereniging TPP in Rotterdam en werden de tenues recreatief gebruikt.

Roparun team Lekkerkerk2023-07-19T06:12:05+02:00

Vanaf 2019 zijn wij shirtsponsor voor de 2020 editie van Roparun team Lekkerkerk en zijn wij ook de webhosting gaan sponsoren. De Roparun is een estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. De teams gaan 540 kilometer afleggen om geld op te halen in de strijd tegen kanker. Een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto van Stichting Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Voetbalvereniging Spirit2023-07-19T06:22:43+02:00

Sinds 2018 sponsoren wij Voetbalvereniging Spirit in Ouderkerk aan den IJssel. Spirit is een nette en populaire voetbalclub dat geheel op vrijwillige basis draait. vv Spirit komt uit in de tweede klasse en werd in 2013 verkozen tot leukste amateurclub van Nederland. We zijn ermee opgegroeid in onze jeugd en zijn nog steeds betrokken bij de club. Genoeg redenen voor ons om deze mooie voetbalvereniging te sponsoren.

Uit alle branches realiseren we voor grote, maar zeker ook kleine bedrijven online groei

Ontdek wat klanten van ons vinden…

Paul Van der M.
door dit bedrijf is mijn klantenkring aanzienlijk gegroeid en het advies is erg fijn. Zonder AdWolves veel minder klanten.....
Wieneke Van G.
Sinds maart 2023 maak ik gebruik van de diensten van AdWolves. Kes beheert voor mijn webshop de SEA en ik ben zeer tevreden over de resultaten! Kes is behalve zeer kundig, ook behulpzaam en reageert snel! Een aanrader!
Michael K.
De manier van dit bedrijf is heel goed om te ervaren, de persoonlijke touch met de deskundigheid maakt het voor mij de beste tussen alle (marketing goeroes). Ze luisteren, denken hierover na en komen dan met suggesties wat in onze tak van sport het beste is.Zeker een aanrader om met Adwolves aan de slag te gaan.
John S.
Wij zijn sinds kort klant bij Adwolves omdat hij werd aanbevolen door iemand anders in mijn netwerk. Ik heb er geen spijt van. Helder van aanpak en duidelijk. Heb veel van Kes geleerd.
Diana D.
Zeer tevreden ben ik over Adwolves online Marketing! Kes denkt met je mee, hij is professioneel, betrouwbaar en er wordt snel gereageerd op je email.
Jeremy van der P.
AdWolves is echt een klapper van een bedrijf! Helemaal tevreden met de snelle service. Zaken ging niet goed en Kes heeft het helemaal teruggebracht naar laaiend druk door zijn kennis en doorzettingsvermogen!
Hidde D.
AdWolves is een professioneel en enorm prettig bedrijf om mee samen te werken. Kes werkt inzichtelijk, levert hoogwaardige kwaliteit af en is doeltreffend in zijn handelen. Daarom een absolute en welverdiende vijf sterren.
Sam Boogaerdt 't H.
AdWolves heeft super veel ervaring omtrent het neerzetten van je merk op Google! Hierdoor ging in de piekmaanden onze omzet wel x 8. Heel knap om te zien hoeveel verstand ze ervan hebben en hoe goed je geholpen wordt! Daarnaast hebben ze ook veel ervaring met websites bouwen en social media marketing, ook best handig ;) Krotom echt een super bedrijf om mee samen te werken! Elke € wordt dubbel en dwars terugverdiend
Robin V.
Ik ben heel tevreden met de werkzaamheden die AdWolves voor ons bedrijf doet! Ze reageren altijd snel, denken mee en zijn lekker pro-actief. Echt een aanrader. En ook gewoon geschikt als je (kleine) ZZP'er bent!!!
js_loader